Volgers

donderdag 17 juni 2010

Get wel soon

Vraag me niet waarom maar ik krijg deze foto niet andersom gedraaid ik heb al van alles geprobeerd maar hij is en blijft eigenwijs.
Maar als jullie je hoofd een kwart slag draaien is de kaart prima te zien, het figuurtje is van hout zo'n doosje met diertjes heb ik eens bij de Action meegenomen, het doet het wel leuk op een kaart tenminste dat vind ik.

Merci doosje

Onlangs kwam ik dit Merci doosje tegen op een blog en heb deze gelijk gemaakt het is een heel makkelijk patroontje en met een paar chocolaatjes er in ook nog een leuk kadootje.

Daarna heb ik er nog twee gemaakt voor de kleinkids die de avondvierdaagse hadden gelopen alleen had ik daarvoor het patroon iets aangepast zodat er drie doosjes met smarties in konden.
Helaas ben ik daar vergeten foto's van de maken.

Slapende Jurre

Elke vrijdag komt onze kleinzoon Jurre van 17 maanden een dagje bij Opa en Oma spelen en afgelopen vrijdag vonden wij hem smiddags zo in zijn bedje. Je moet er toch niet aan denken dat je zelf zo in slaap valt, last van zijn nekje heeft hij in iedergeval niet gekregen want hij is weer lekker rechtgelegd en heeft zijn 3 uurtjes vol geslapen.